Life's not always fair

Halå där!
Jag spelade ju som sagt match igår och det gick faktiskt väldigt bra, men vi förlorade tyvärr:( 1-0 till bortalaget blev det och det var så himla orättvist! De hade en enda målchans och satte den och vi ade typ 10 och missa alla!!! Så jävla surt, men men. Vi kommer ju att möta dem igen längre fram och då ska vi krossa dem på deras hemmaplan, hehehe!;)
Jag håller på och fixar ett par shorts också, de kommer att bli jättesnygga. Jag tog mammas gamla byxor som hon skulle slänga och klippte av dem. Sedan doppade jag dem lite i klorin på vissa ställen och skvätte lite på dem. Nu ska jag bara fransa upp dem lite vid byxbenen, det är lite svårt så mamma ska hjälpa mig med det. Sedan hade jag tänkt att sätta på lite nitar, jag tror att jag har ett gammalt nitbälte hemma som jag kan ta nitar ifrån:) Jag tror att det kommer bli skitbra. Jag lägger upp bilder sedan när ag är klar med dem, det kanske blir ikväll om jag jobbar på, annars så är jag nog klar med dem i morgon.
Nu måste jag återgå till lektionen!
Puss o Kram♥
De kommer att se lite ut som dessa som dessa Madde Shorts från Gina Tricot

Euphoria

Grattis, grattis!!
Grattis till min kusin som hade kalas idag och grattis till Loreen! Utklassning med hästlängder!:D Fan vad härligt.
Idag har jag målat brädor i bikini och fått en härlig solbränna, bara yttepyttelite röd på axlarna men annars brun, älskar vekligen detta sommarväder. Sååå härligt.
I morgon ( eller idag rättare sagt ) ska jag spela hemmamatch mot Högsäter, har inte spelat på tusen år typ, så det ska bli riktigt roligt. Jag måste därför gå och lägga mig nu så jag orkar spela i morgon, med tanke på att klockan är typ halv 4.
Så puss och godnatt så kanske jag skriver i morgon!;)
Så här glada var vi när Loreen tog hem segern för oss!:D

How I wish that I never grow old

Hej på er!
Nu har jag precis kommit hem från träningen som tyvärr blev lite misslyckad. I slutet av träningen så spelade vi på liten plan och så skulle jag ta bollen av min tränare, som också var med och spelade... Det slutade med att jag trillade och sträckte jumsken, så nu sitter jag här med en kylpåse i byxan. Annars har väl dagen varit bra, glömde vattenflaska dock, så jag fick lite huvudvärk av vätskebrist och det var ju inte så bra, men det är inget lite ipren kan bota. Men nu ska jag käka lite grillmat i kvällssolen och sedan blir det rabarberpaj till efterrätt som min kära syster och hennes pojkvän har gjort, muummmms!:D
Men som sagt, ska käka nu så puss puss!♥

hejhejhallåj

Hallå, hallå!
Hade egentligen sovmorgon idag men jag åkte ut tidigt ändå, beställde nämligen handledarkurs på trafikskolan så förhoppningsvis så får jag lov att övningsköra snart. Efter det så gick jag till konsum och körte mig en loka och ett paket tuggumi och satte mig i solen och njöt en stund. Efter det gick jag till skolan och var med lite på bildarnas lektion. Nu sitter jag här på matten men har typ inget att göra så jag slänger iväg ett litet blogginlägg.
Ska äta om 5 så nu får jag gå!
Puss puss.
tog mig en loka i morgonsolen:)
chillar på matten i mina nya brillzzzz!;)

It's a beautiful day

Hej hej!
Idag har varit en bra dag! Jag började dagen med en härlig frulle bestående av keso, kalkon, tomat och ett ägg, mums. Sedan bar det av mot skolan och jag hade religion första lektionen. Jag, Alexandra och Hanna redovisade vårat arbete om Humanismen och det gicka faktiskt ganska bra. Vi fick gå lite tidigare på lunch än vad vi egenttligen skulle så jag och tjejorna gick till Rinkenäs-badplats och la oss på klipporna och stekte. Efter lunch så hade vi engelska och där fick jag reda på att jag ligger på ett B betygsmässigt, yaaaaay!:D Efter vi hade fått reda på det så var det meningen att vi skulle få gå och titta på en dansföreställning som flera stycken i våran klass var med i, men där blev vi utslängda för vi fick inte plats så tjejorna följde med mig till Kappahl där jag köpte ett par nya solbrillor. Efter det gick vi till parken och satte oss under ett träd och luktade på blommorna, nee men vi satt och tjöta och lyssnade på musik. Sedan åkte jag hem och la mig i solen och njöt av lite skön musik i mina lurar. Efter det åkte jag ut till lysekil igen och mötte upp Maj och Hanna och gick på den där dansuppvisningen iaf. Vi satt på första parkett. Jag tyckte det var jättekul att titta på alla grymt duktiga dansare och det tror jag att Hanna och Maj också tyckte. Sedan åkte jag hem igen och nu sitter jag här framför datorn. Aa, det var min dag det. Jag verkligen älskar detta underbara sommarväder, och en liten fågel viskade i mitt öra att det ska hålla i sig resten av denna och hela nästa vecka!:)
Här får ni en bild på dagens kap.
Kappahl, 79.50:-

Was it something I did? Was it something you said?

Hej på er!
förlåt för den super sugiga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte haft tid.
I helgen så har det ju varit massvis med kalas som jag har gått på. jag har pluggat lite matte och övat ganska mycket på min fiol inför konserten som var idag. I måndags var jag och gymmade så då kunde jag inte heller blogga, plus att jag även övade på fiolen ganska mycket den kvällen. Idag hade jag nationella prov i matematik, fy h-vete vad uruselt det gick, det har nig typ aldrig gått så dålgt på ett prov känns det som. Så hade jag ju konsert idag då som sagt, det gick väl ganska bra med tanke på förutsättningarna. Vi hade ju bara haft en lektion på oss att öva innan konserten, resten hade vi fått öva hemma. Nu måste jag sätta mig och plugga lite, har nämligen redovisning imorgon i religion.
Hoppas ni har haft en bra dag utan jobbiga prov! Puss o Kram♥

Rabbalshede

Hejs svejs!

Blev ingen springtur igår. Istället så åkte jag till Rabbalshede marknad med mamma, syster och kompisar. Man kan väl nästan säga att det var som att träna med tanke på att vi gick runt i typ 5 timmar. Men det var riktigt mysigt och kul och jag hittade en navelpiercing och en sån där klister bh. Sedan åkte vi hem till Farbror Reik för att ge present och äta lite tårta. Vi stannade där till kl. ett ungefär och såg på hockey VM, Sverige-Tjeckien och en film som gick på tv:n.

Idag gick jag upp kl. 8.30 för att äta och göra mig i ordning för träning som började kl. 11. På träningen så körde vi lite skott, passningar, knästyrka, starter och till sist lite spel. Det var ganska kul och det kändes som att det gick ganska bra faktiskt. På söndag spelar laget match men jag beslutade mig för att stå över pga. min hand. Det känns så dumt att vara med eftersom det inte har läkt, det är ju bättre att stå över en gång tills det har läkt ordentligt istället för att chansa och kanske bli skadad. Men jag hoppas att de vinner så får jag ta ett litet eget träningspass istället.

Här kommer lite bilder från marknaden.

Det fanns massvis med roliga peruker som vi provade, men Gustaf och Fredrik var ju klart snyggast i sina.;)

Elin hittade en röd peruk och var faktiskt ganska snygg i den!:)

Jenny hittade den här vackra peruken. Haha :P

Jag och Fredrik hittade de SMÅ solglasögonen. Riktigt coola är vi.:)

Gustaf provade också glasögon... och en rosa peruk, haha, han blev jättefin. Eller?

Jag vet inte riktigt vad killarna gör, men jag tror att de leker häst. Det ser i alla fall ut som att Sebastian är nöjd över att vara överst.;)

Lång helg

Hej på er!
Idag har jag haft nationellt prov i engelska, läs och hör förståelse. Det gick väl sådär, kändes som att det var ganska svårt för mig i alla fall. Men man får väl hoppas på det bästa. Vi fick inställd engelskalektion pga proven också, så jag slutade kl 11 vilket var ganska skönt. Sedan så åkte jag hem för att senare bli upp plockad av Klara på hennes moppe för att åka till ICA. Där köpte vi massa gott för att fira att det är lång helg, vilket är otroligt skönt. När vi hade handlat klart och skulle åka hem till mig igen så började det att spöregna så vi blev helt genomblöta. Sedan bjöd vi över grannarna och såg på film och åt ihjäl oss.
I helgen kommer det att bli mycket kalas för min del. En utav mina kusiner ska konfirmera sig, så då blir det kalas för honom. Och så fyller en annan liten kusin år så då blir det kalas igen. Samt så fyller min farbror Reik år, då tror jag väl att det blir lite firande för honom också.
Jag vet inte hur jag ska hinna allt!? Jag har massor av läxor, jag har träning och jag måste öva inför en konsert som jag ska spela på på tisdag. Vi ska spela 6 st låtar och vi fick inte reda på att vi skulle ha konsert förrän i torsdags förra veckan! Vi har visserligen spelat låtarna innan, men det var sjukt längesedan så jag får öva ordentligt och hoppas på att det blir bra.
Nu får jag väl gå och lägga mig snart, är jättetrött och jag hade tänkt att ta mig ett litet springpass i morgon på förmiddagen.
Puss och godnatt.
Allt dethär smällde vi i oss...mums!:)

Western riding

God afton mina fina läsare!
Hjäp vad trött jag har varit idag. Jag höll nästan på att somna sista lektionen. Sedan gick jag och gymmade efter skolan och då blev jag faktiskt lite piggare. Det var första gången på länge som jag gymmade idag och det kändes faktiskt ganska bra, gymmade inte så länge dock. Har ju inte kunnat träna p.g.a. min hand, men jag känner att det börjar bli bättre nu så det är dags att komma igång igen.
Här kommer lite bilder från helgens ridtävlingar som min kära syster knäppte.
Mari tävlar i trail med sin Gunde
Fredrik tävlar i ranch trail med Gunde
Här står de spänt och väntar på att få sin rosett
Mari har klätt upp sig för att vara med i hunter tävlingen:)
Mari och Fanny efter att de har tävlat. Riktigt fina!
Här är en bild från i söndags när cowboy Fredrik föser kor :)

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

Hej på er! Jag har faktiskt haft en riktigt bra helg. I fredags så sov fin kusinen Emma hemma hos mig. Det var riktigt mysigt. Sedan på lördagen så gick vi upp kl 6.30 för att åka och se på hästtävling. Det var westen ridning som vi kollade på och Fredrik och hans lillasyster Mari var med och tävlade. Det var kul, fast jag fick en liten allergisk reaktion och det var inte så kul. Sedan när klockan var halv tio så var tävlingarna slut och då åkte jag direkt hem för att duscha och göra mig snygg för att åka hem till Jessi och chilla och ha kul med mina finisar. När vi vaknade idag så skulle vi gå och köpa pizza till frulle, hehe, men var enda jävla pizzeria var stängd så vi gick till ICA och köpte billys ist. Det var ruskigt gott. Sedan åktte jag hem och nu sitter jag här och tar det chill.
Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från helgen nu men jag lovar att det kommer i ett annat inlägg. Här får ni en bild på en lite små sliten tjej! Puss
Så här fräsh är man efter en lång, tuff, rolig helg.

7:e plats!:)

Hej snyggingar!;)
Igår så skulle alla i skolan springa (eller gå) gullmarsloppet, det är nio kilometer långt och jag är faktiskt ganska nöjd med min prestation. Jag spang på 48 minuter och kom 7:a av tejerna och typ 58:a tror jag av alla totalt.
Idag har jag otroligt ont i mina lår, kan typ inte ens gå i en trappa! Jag har ju inte tränat på en vecka heller eftersom jag har opererat handen.
Just nu sitter jag och har religion så jag måste sluta nu.
Puss och ha det fint!

Studying

Hej på er finisar!
Denna helg har jag haft fullt upp känns det som. Igår var jag på Ullared en hel dag och jag hittade hen hel del småsaker. Och idag fyllde min kusin Eric 15 år så jag var hos honom och åt en liten födelsedags brunch. Sedan när jag kom hem så var jag tvungen att sätta mig och plugga och det har jag gjort sen dess. Fy jag har nämligen historia prov imorgon och jag har suttit och gjort typ tusen instuderingsuppgifter som var jätte svåra och nu måsta jag egentligen träna på dem också meeen jag tar en lite paus från det och bloggar istället, hehe.
Min kusin Emma har visat mig hur man gör en header också så nu har jag en sådan, känns bara lite pinsamt att hon kunde det och inte jag när hon är 5 år yngre än mig... Jaja jag är väl inte särskilt teknisk av mig helt enkelt.

detta fyndade jag på Ullared, plus en svart sport bh men den är inte med på bilden för jag glömde bort den när jag skulle ta kort:P

jag och emma delade på en ben & jerry's i bilen, den var riktigt god!:)

mmm.. mums!^^

Shopping time

Hej mina fina läsare! Just nu är jag på väg söder ut mot Ullared mef min mor, min far och min fina kusin Emma,l. Om ni vill veta mer om henne så kommer hennes blogg här: emmajosefinfoto.blogg.sr Tyvärr så har jag typ minus på mitt konto så jag får se om det blir någon shopping för min del, och om det blir det så kommer jag visa i ett annat inlägg :) Meningen med detta gekås besök är väl mest för att leta presenter till alla blivande studenter så jag kommer nog kolla en hel del på det.:) Nu måste jag sluta skriva och fokusera på vägen så puss och kram och ha en trevlig dag!:)

Nationellt prov!:(

Halå där! Nu sitter jag i skolan och ska ha svenska. Hade nationellt prov i engelska idag på morgonen som jag inte alls var förberedd på. Blev helt förtvivlad när jag kom till musiksalen idag morse och det var helt tomt. Fick sedan rusa ner till mini aulan och sätta mig och skriva, ush ush ush!! Hoppas att det gick ganska bra i alla fall. Jag vet att jag skrev tillräckligt måga ord i alla fall, ordbajsa som fean! men måste jag sluta för nu pratar min lärare.
Puss o Kram♥

Sleepyhead

Hej mina fina läsare. Idag skulle jag ha tränat men pga min hand så går ju inte det särskillt bra. Det är typ helt sjukt hur trött man blir av de medicinerna jag har fått, vill bara somna hela tiden. Fast de gör ju så att jag slipper ha ont i alla fall. Hade tänkt att gå på bio idag kanske när jag är fri från träningen för en gångs skull. Hungergames blir det då eftersom jag inte har sett den (!!!!!!). Får se om jag kan få med mig någon som är lika efter i filmvärden som jag, hehe. Nu ska jag nog ta och gå ut och sätta mig i solen en stund. Ni får ha en trevlig dag i det underbara vädret!
xoxo<3

Fivelsdals

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv <3

RSS 2.0