Here I come!

Hallå där!
Nu är jag hemma från halmstads Laxacup, eller jag åkte faktiskt hem igår. Tjejerna spelar snart match om 5:e lr 6:e plats och jag drar snart till Alanya!!! Det ska bli så jävla kul, jag och mamma ska bara ligga och steka och chilla på stranden. Får se om det blir något inlägg när jag är borta annars så bloggar jag mer när jag är hemma igen. Jag tror att det ska finnas internet på hotellet så något inlägg kanske det blir iaf.
Ni får ha det så bra här i kalla Sverige så ska jag ha det bra i värmen!
xoxo

Liseberg...igen!

Hej, hej!
Även denna söndag har jag spenderat på något så trevligt som Liseberg. Denna gången var vi där lite tidigare till lite senare och hann därför åka lite fler attraktioner än sist. Det var en väldigt rolig dag måste jag säga och trevligt folk var det också.
I Lördags var det grillning med goda vänner som stod på schemat, vi hade jätte kul och blev väldigt mätta efter vi tillsist fick tänt våra fjuttiga engångsgrillar och tillagat våran mat. Senare på kvällen var det fest i Vajkings sjöbod, som också var mycket trevligt. Vissa hade dock lite för kul med tanke på att personen i fråga pissade på en segelbåt med personer i...haha inte så smart måste jag säga!
Imorgon blir det träning i Hällevaldsholm och övernattning där på det. Det ska bli kul och det är ett bra sätt att ladda inför laxacup tror jag.
Nu ska jag gå och lägga mig, behöver min skönhetssömn lixom!!!;P
xoxo

Beautiful days with beautiful friends ♥

Hej på er! Nu har jag fått tillbaka min design igen som ni ser. Det blev den gamla igen för det fanns ingen bättre, hehe. Sen jag skrev sist så har Emma T hunnit vara hemma hos mig och jag hos henne. Vi har badat, spelat baseboll, varit på liseberg, sett på skräckfilm, spelat äventyrs golf, bakat muffins och lite andra roliga saker. Jag Åkte hem från henne igår och jag saknar henne redan :( det får absolut inte dröja ytterligare ett år tills vi träffas igen! hennes blogg adress kommer här: http://makeitclear.devote.se . Idag har mina kusiner varit här och vi har solat lite och jag och Emma (min kusin) plockade blåbär och gjorde en smaskig paj, mums!
Imorgon ska jag packa inför två saker, fotbollscup den 26 och inför den 29 då jag och mamma åker till Alanya!!!!! yayy:) jag längtar snart ihjäl mig till solen och värmen.
Jag ska även ut till Uddevalla och grilla imorgon kl 2 och senare på kvällen så sticker jag ut till Kungshamn på fest ;). Ska bli kul. På söndag ska jag till Liseberg för andra gången i år, men det är bara bra för när jag var där förra veckan så var det så mycket folk pga gothia cup så man hann i princip inte åka någonting, men vi hade kul ändå! på måndag så blir det träning och övernattning i några stugor med laget. Sedan på tisdag är det tränings match och på torsdag drar jag till halmstad cup och efter det blir det ju som sagt Alanya, så man kan såga att jag har ganska fullt upp de kommande dagarna, hehe. Men jag tror att det kommer bli väldigt roliga dagar, så jag klagar inte.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! puuuss xoxo
här kommer lite bilder från de senaste dagarna som jag snott!;)
 

catching up!

Hej på er sötnosar! Idag har jag haft en trevlig dag med min barndomsvän Sofia. Vi gick runt i lysekil, tog en glass, köpte jordgubbar och tog en fika (hehe matglada flickor!?). Sedan tog vi moppen till brottet och tog oss ett litet dopp, det var riktigt härligt i vattnet faktiskt. jag tackar för en mysig dag med henne!:) Imorgon kommer min saknade vän Emma äntligen hem till mig, ska bli jätte kul att träffa henne igen efter ett helt ÅR!!! nu ska jag se på en film så får sluta nu. Real steal blir det, verkar grym.
Men hejdå på er, puss och godnatt!
xoxo

ber så hemskt mycket om ursäkt!!:c

Hej på er! 
Nu var det vääääääldigt längesedan! (igen.. måste bli bättre på detta)
Idag har jag varit på kalas hos susanne, min morbrors sambo :) Det var mycket trevligt, vi fick massvis med god (extremt onyttig hehe..) mat och jag åt tills jag nästan sprack. Så nu sitter jag här och mår lite smått illa. Som tur är så hann jag med ett litet springpass idag på 7 km innan vi stack på kalas, så jag har inte allt för dåligt samvete.
Min blogg ser väldigt konstig ut nu som ni kanske märker, det beror på att jag försökte mig på att ändra tema, men min blogg har precis uppdaterats till en ny version så det resulterade i att jag raderade det gamla temat och inte fick till något nytt!.. (tekniskcheyyy_95)
Jag ska försöka fixa till detta iaf och om det inte går så får jag väl lägga ner denna blogg och starta upp en ny lr nåt. Det grer sig nog. Nu ska jag dra mig så chiao!
xoxo

Fivelsdals

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv <3

RSS 2.0