Long time no see...

Hej på er!
Nu var det att bra tag sen.. igen. Asså jag orkar typ inte blogga, det är inte så kul plus att det är ingen som läser ändå typ, fast det kanske jag inte ska skylla på för jag gör ju ingen reklam för den precis :P. Jag har iaf slutat skolan nu så det är skönt. Firat en del lyckliga studenter, det är jäääääätte roligt att man inte är 18 då när alla ens kompisar är ute på krogen jämt och ständigt, NOT! Hur jävla tråkigt som helst :(.
nu ska jag iväg och träna, men här får ni lite bilder å studenterna!

Found it!!:D

Jag har hittat den!! Kamera sladden alltså. Så jag tänkte bjuda på lite bilder som jag lovat.
Idag har jag spelat i parken i lysekil för att hylla nationaldagen av vårt land. Det gick väl ganska bra, gjorde inga märkbara fel iaf;). I morgon tar stinis studenten så då blir det att åka in till UA och se när hon springer ut på trappan, sen så blir det mer firande av henne i deras lilla stuga. Det kommer nog att bli superkul och så har jag hört de har gjort en riktigt god tårta, så jag får väl se förbi mitt lilla avtal med mig själv och ta mig en smakbit.
Men här kommer iaf bilderna, puss på er!
så här blev mina hemmagjorda shorts! vad tycks?
haha, vi hittade ett par väldigt snygga skärmkepsar på gina....
taggade tjejer innan spelningens början
Rebecca och Fiona öser på stora scenen på Liseberg
Adrian Lux kom in på scenen
Ja, det var det jag hade att bjuda på! skriver snart igen, puss o kram:)

Obsession!!

Hej sötnosar!
Dessvärre har jag inte hittat sladden till kameran så jag kan tyvärr inte visa er bilderna från gbg eller mina shorts. Jag lovar er att jag ska leta som en galning så kanske jag kan visa er med en bildbomb ikväll.
Jag har även lovat mig själv att jag ska börja på ett nytt liv och inte äta några sötsaker... det återstår väl bara att se hur detta går sftersom jag är godisråttan nr 1. Jag äter alldeles för mycket sötsaker, det kan inte vara bra. Känner att det är dags att plocka fram magrutorna till sommaren. Har faktiskt inte ätit något sött på hela dagen igår så jag känner mig lite stolt, hehe (brukar typ äta godis och sån skit varje dag:S). Nu gäller det bara att hålla ut.
Hade även tänkt mig att jag skulle träna varje dag denna veckan, men så har jag gått och blivit förkyld så där rök ju den planen.
En annan sak som har hänt är att jag har blivit helt obsessed med navelpiercingar, vill bara frossa i dem. Det finns dock ett problem och det är att jag är helt jävla luspank. På tradera finns det tusentals snygga nya piercingar till skitbra priser. Ska spara lite och köpa mig ett par. Här är några av mina favoriter
39 kr (+15 kr frakt) nyckelpiga, jättesöt!!!:D
39 kr(+15 kr frakt) jättefin trollslända!^^
44 kr(+15 kr frakt) den här fjärilen är min favorit!! så snygg!x)
Snygga va? Helt nya och inte alls dyra!!
Jag har faktiskt köpt via tradera tidigare och är sjukt nöjd, kan visa er en bild här.
här är den, det ska föreställa ormar tror jag. Jag är jättenöjd med den iaf! Kommer inte ihåg vad den kostade, men det var väl ungefär samma som de andra.
Det är jätte enkelt och smidigt och framförallt väldigt billigt. Så om ni ska köpa någon snygg navelpiercing inför sommaren så råder jag er verkligen att handla från tradera!
Nu måste jag fixa mig något att äta, är aaas hungrig!
puss♥

Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

hej på er!
Jag ber verkligrn om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen, förlåt förlåt förlåt! Känns som att jag alltid ber om ursäkt för en dålig uppdatering av bloggen, ush jag måste verkligen bättra mig. Anledningen till den dåliga uppdateringen är faktiskt att jag inte har haft någon tid, det har varit fullt upp denna veckan faktiskt, plus att jag inte hittar kabeln till min kamera så jag kan inte ladda upp några nya bilder!:(
I måndags så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men jag tror att jag typ var iväg nån stans. I tisdags hade jag träning, träningsmatch mot a-laget. I onsdags så var jag i göteborg med Hanna och Klara och shoppa och såg på Rebecca & Fiona på Lisberg, tog massa bilder men hittar ju som sagt inte sladden och jag är inte hemma nu heller så jag får vida den någon annan dag. I torsdags så slutade jag sent och var typ as trött efter onsdagen. I går så var jag hemma och hade ont i huvudet, sedan åkte jag hem till mina kusiner för att öva på en låt. I dag har jag varit på bröllop till min syssling Anette, som vi sjöng sången för. Och nu sitter jag hemma hos min kusin Emma och ser på TV och äter taco-chips, myyyys. I morgon ska jag spela match mot munkedal och så ska jag försöka hitta min sladd så jag kan ladda upp bilderna.
Men puss och godnatt på er så ska jag försöka bättra mig med mina inlägg!


här får ni en bild på mig hur jag såg ut på bröllopet idag!:)
juste, har även blivit klar med mina shorts så det kommer det bilder på oxå snart! Puss;*

Fivelsdals

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv <3

RSS 2.0