Operation Valborg

Hej mina kära läsare! Idag är det Valborg och detta har jag firat med att operera min hand nu på morgonen. Jag har nämligen haft ett ganglion på ovansidan handleden i snart ett år, men nu är den borta:) har lite ont bara men det är inte värre än att jag överlever. (Om ni inte vet vad ett ganglion är så får ni googla:P).
Jag spelade min andra seriematch igår också, mot Laxarby. Det gick jätte bra, vi vann med 2-1. Det blev tyvärr inget mål för min del den här gången heller, men det var väldigt nära för jag satte ett skott rätt i högra stolpen. Jag gjorde en snygg glidtacking (mot bollen) också så jag är nöjd med min prestation ändå.
Hoppas ni andra har haft en trevlig helg så bjuder jag på lite bilder från matchen igår:)
Vi fick ha det blåvita stället igår pga att hemma laget var röda. (Matilta till V, jag till H)
Jag springer ikapp bollen med mördarblicken högsta hugg;P
Inkast för Laxarby
Och här är en liten bild på mig och mitt bandage. ajj nu värker det lite:(

Graduation

Hej, inlägget med bilderna kom visst inte så snabbt som jag trodde, behövde åka typ precis efter jag hade postat inlägget igår och när jag kom hem så var klockan typ halv ett så då orkade jaag inte skriva. Filmen var grymt bra och jag rekomenderar verkligen att ni ser den. Efter bion igår åkte vi hem till Fredirik och såg på en till film, Sherlock Holmes 2, den var säkert bra men jag somnade typ mitt i filmen så jag missade ganska mycket.
här kommer bilderna från Elins studenttagande i alla fall!:)
Så här såg Elins uppsättning ut. Sååå snyggt
Jag fick hjälpa elin med sminkningen, Hon blev jättefin
Så här snygg blev hon till sist.:)
Redo för avfärd och pappa är chaufför till den stora balen.;)
Mina trogna bloggläsare fick också följa med i bal-eskorten. haha visst är de snygga?;)
Här står de på trappan till hotell Lysekil och lilla Elin står i mitten av alla. Visst ä är hon fin!:)
Dagen efter på utsläppet var hon ganska fräsh trots en hel del förtäring av alkohol.;)
Här är bilden Elin hade på sitt plakat. Det ser inte ut som att våran katt tycker att det är bekvämt!
Sedan firade vi Elin med en Fest so hon inte hade fått veta någonting om förutom att det skulle vara en.
Jag och Fredrik hyllade Elin med en liten sång. Carry You Home av James Blunt.
Sedan hade vi hyrt in bandet "SvinBra" som en överraskning för Elin. De kom in och började sjunga för Elin och hon fattade ingenting, haha. De var jätte duktiga och senare på kvällen så dansade alla.

Sorry For Party Rocking

Hej på er! sorry för att jag inte har uppdaterat på länge men jag har helt enkelt haft fullt upp. Min syster har tagit studenten nu igår så vi har fått föbereda hela veckan typ och jag inte kunnat sätta mig vid datorn någonting nu i slutet på veckan. Festen blev i alla fall mycket lyckad och jag tror att alla hade riktigt roligt både gamla och unga. tänkte bluda på lite bilder fast i ett annat inlägg som kommer väldigt snart!;)
Ikväll blir det bio med grabbarna också, vi ska se på The Avengers. Ska bli kul.
hoppas ni andra får en bra dag så kanske jag skriver senare idag.

If she had wings she would fly away

Hej på er! Har haft religion på morgonen idag. Det var faktiskt ganska intresseant. Vi fick i uppgift att diskutera i smågrupper om olika ämnen. Min grupp, bestående av mig, Fanny och Jessica, fick ämnet rasism. Mycket intresseant ämne och det är helt jävla otroligt att vissa människor kan ha så sinnessjuka värderingar. Gick ganska bra i alla fall.
Nu har jag  engelska och sitter och jobbar i Read & Log On, vilket inte är särskilt roligt. Så då passar jag på att blogga lite istället.
senare idag ska jag ner på stan och sola och handla lite saker inför Elins sudent och när jag kommer hem ska jag väl plugga eller något, kul kul. Har köpt en sån där dörrtrapets att göra chin-ups på förresten, så snart kommer jag nog få två riktiga kanonkulor på överarmarna, hehe.
Men ni får ha en trevlig dag så får vi se om jag skriver ikväll.
Xoxo♥
(p.s jag måste erkänna att jag har ljugit lite, dock inte med mening. Vi vann med 4-1 över valbo i söndags. Det var några chaner som egentligen skulle varit mål om vi inte hade missat dem som var jävligt nära. Jag räknade väl med dom lr nåt jag vet inte, helt slut i hjärnan typ x) )

What a nice day!

God kväll på er!:) Har ni haft en bra dag allesammans. Själv har jag haft en mycket bra dag, även fast den inte riktigt blev som jag tänkt mig.
När jag och mina klalsskamrater kom upp till plasten idag så var inte våran lärare där, så vi gick in i gymnastikhallen och frågade en annan lärare vart hon var och då visade det sig att hon var sjuk och att vi skulle ha inställt. Då hade redan bussarna hem gått så man kunde inte komma hem. Så jag och Hanna i min klass bestämde oss för att vara med BF-treorna istället vilket var jättekul. Läraren sa att han skulle säga till Valbona (min gympa lärare) att vi hade fått MVG på lektionen hahaha, vilket var positivt. Sedan hade jag fotbollsträning med träningsmatch mot a-laget. Det gick jättebra. Alla i laget kämpade järnet och vi förlorade bara med 1-0, vilket jag tycker är gaska bra med tanke på att de spelar i Div 2 och vi i Div 5. Det var riktigt härligt väder idag också vilket gjorde att jag verkligen belv motiverad till att vara ute och röra på mig. Ska nog försöka att träna så mycket jag bara kan resten av denna veckan för Elin (min syster) har student på fredag så då vill man ju vara lite snygg:P. Men nu ska jag nog ta och gå och lägga mig snart, känner mig lite sliten efter allt tränande;)  Mamma håller även på och lagar mat till elins studentfest i köket nu så det är lite kaos där, bäst att hålla sig undan och lägga sig istället, hehe.
Puss och godnatt på er!♥

Nationella

Hej allihopa! Har precis haft nationella prov i Svenska. Kändes väl sådär, men hoppas att det gick bra i alla fall.
Senare idag blir det gympa utomhus på plastgräset, vilket jag ser fram emot. Efter skolan blir det fotbollsträning också:) och idag är det tisdag så då är det tränings match mot a-laget som gäller. Själv så spelar jag i div 5 och a-laget ligger i div 2. Hade min första serie-match i söndas också vilket gick väldig bra, vi vann med 6-1 om jag inte minns fel mot valbo. Själv spelar jag i sais. Dock så fick jag inte in några mål själv men det är väl kanske inte särskilt lätt när man är höger yttermittfält;).  A-laget hade också sin första match i helgen men för dem gick det mindre bra, de förlorade med 5-1 mot Rösse, så de är nog lite revange sugna idag hehe. Så det lär nog bli lite krig ute på planen idag!
Men som sagt, jag håller tummarna för mig själv att det gick awesome på provet och jag hoppas att ni andra får en härlig dag!
Puss och kram så kanske jag skriver ikväll!:)

Min första blogg

Hej! Mitt namn är Lina Fivelsdal och jag är en tjej på 17 år som gillar musik och fotboll. Jag kommer ifrån brastad som är en liten stad på västkusten. Jag har funderat på det här med blogg ett tag och tyckte att det kanske var dags nu. Dessutom har mina vänner tjatat på mig så jag föll lite för grupptrycket där och skaffade mig en. Min blogg kommer nog inte handla om sågot speciellt utan lite av varje tror jag. Blir nog lite fotboll, musik, vänner och mitt liv i allmänt. Hoppas att ni kommer att gilla den och maila gärna om ni funderar över något!x)
Puss och godnatt!
( Har nationellt prov imorgon så känner att det är kanske dags att lägga sig när klockan är snart tolv hehe;) )

Välkommen till min nya blogg!

Fivelsdals

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv <3

RSS 2.0